Είναι ο μεγαλύτερος χώρος σε ένα καταπράσινο και ήσυχο περιβάλλον ένας ανοικτός χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει εκδηλώσεις μεγάλης δυναμικής.
Χάρη στο μέγεθος του, οι δυνατότητες διαμόρφωσης είναι εξαιρετικές. Στην είσοδο θα υποδεχθούμε τους καλεσμένους σας με ένα ποτό καλωσορίσματος, ενώ προχωρώντας στο χώρο, τα πανύψηλα δέντρα που κυριαρχούν ολόγυρα οριοθετώντας το χώρο, καθώς και το καταπράσινο γκαζόν θα δημιουργήσουν μια μοναδική αίσθηση στους καλεσμένους σας.
Στο κέντρο, το λιθόστρωτο μέρος είναι ιδανικό για τον γαμήλιο χορό ή την τοποθέτηση του buffet ανάλογα με τις ανάγκες της δικής σας εκδήλωσης.
Το σκηνικό συμπληρώνει η καταγάλανη πισίνα διακοσμημένη με ρετρό στοιχεία.

Επιπλέον Πληροφορίες

  • Ανετος χώρος parking.
  • Διαθεση παιδότοπου

Αν επιθυμείτε να απολαύσετε και το ηλιοβασίλεμα για το οποίο πολλοί τρέχουν στην Σαντορίνη και αλλού, θα πρέπει να προσέλθετε εγκαίρως στο Κτήμα Παυλάκη

ktima-pavlakis001

 

Κατά τους λογοτέχνες

..."το ηλιοβασίλεμα στην Ελλάδα είναι ένα μυστήριο, μία τελετή που μαγεύει όλους όσους βρεθούν την κατάλληλη στιγμή στο ιδανικό σημείο για να το απολαύσουν. Σε συνδιασμό με το εκάστοτε τοπίο η δύση του ηλίου συνθέτει μοναδικές εικόνες που αχμαλωτίζουν όσους το παρακολουθούν και  διεγείρονται τα συναισθήματα τους."...σας περιμένουμε

 

    

Πληροφορίες - Κρατήσεις
τηλέφωνο: 28310 58222

 κιν:

693225 2892(κ.Κώστας) 6974666438 (κ.Γιώργος) 6978773572 (κ.Γιάννης)
email:
 

 

Πάνω στην Θάλασσα και δίπλα στο Φαράγγι του Αγιού Νικολάου, με το ωραιότερο ηλιοβασίλεμα της κρήτης

Γιατί η ποιότητα είναι αυτή που ξεχωρίζει..

Κάντε την δική σας Αξιολόγηση